h

Nieuws uit 2015

29 december 2015

Nieuwjaarsreceptie SP ALMERE

Foto: SP ALMERE / SP ALMERE

Wij nodigen u van harte uit om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en kort stil te staan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar.
 

Lees verder
21 december 2015

Soep zonder eigen bijdrage!

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Zaterdag 19 december 2015 stond de SP Almere op de Grote Markt van 12.00 tot 16.00 met de Soep Express om aan voorbijgangers gratis tomatensoep uit te delen. De actie was een groot succes! Liters tomatensoep en stapels kerstkaarten zijn uitgedeeld.

Lees verder
16 november 2015

SP-Kamerlid Van Bommel spreekt in Almere over IS

Foto: SP / SP-Almere

Tweede Kamerlid Harry van Bommel (SP) komt op dinsdagavond 24 november  naar Café op 2 in Almere-Stad om daar te spreken over de opkomst van terreurorganisatie IS en de gevolgen daarvan voor Irak, Syrië en Turkije. Van Bommel bezocht de afgelopen jaren vele malen Irak en Turkije en bezocht eerder ook Syrië. Als lid van een delegatie van de Tweede Kamer sprak Van Bommel ook met president Assad van Syrië. In de Tweede Kamer is de SP tegen de deelname van Nederland aan de internationale coalitie die met luchtaanvallen IS probeert te stoppen. Van Bommel zal tijdens deze bijeenkomst ingaan op alternatieven voor de militaire aanpak van de internationale coalitie en de kansen voor de Koerden om hun autonomie te versterken.

Lees verder
10 november 2015

Politiek Cafe groot succes

Foto: Maaike / SP Almere
Op de avond van 9 november was er weer een politiek café nu over misstanden in de bijstand, met name het werken zonder loon. Deze keer geen politicus met een verhaal, maar zeer persoonlijke verhalen van mensen. De avond werd geleid door Sadet Karabulut, Tweede Kamerlid.
Lees verder
2 november 2015

De gevolgen van de Participatiewet voor U

Foto: E. Prins / SP ALMERE

De Participatiewet vervangt sinds 1 januari 2015 de Wet werk en bijstand(WWB). Bijstandsgerechtigden hebben hierdoor te maken met nieuwe bijstandsregels.

Lees verder
2 november 2015

SP CAFÉ: WORSTELEN MET DE SOCIALE DIENST

De SP organiseert op 9 november a.s. om 20.00 uur een avond voor alle Almeerders die door de bomen - van de sociale dienst – het bos niet meer zien.

Lees verder

Pagina's

U bent hier