h

Soep zonder eigen bijdrage!

21 december 2015

Soep zonder eigen bijdrage!

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Zaterdag 19 december 2015 stond de SP Almere op de Grote Markt van 12.00 tot 16.00 met de Soep Express om aan voorbijgangers gratis tomatensoep uit te delen. De actie was een groot succes! Liters tomatensoep en stapels kerstkaarten zijn uitgedeeld.

Met deze actie vroeg de SP aandacht voor het feit dat de eigen bijdrage voor zorg verhoogd is naar € 385,-.

Met het plan ‘De zorg is van ons’ biedt de SP een werkend alternatief voor het huidige systeem. Het zorgstelsel loopt vast. De marktwerking heeft de zorg niet beter gemaakt, wel duurder. De zorg is niet van private partijen. De zorg is van ons allemaal. En zo moeten we het ook organiseren.

Zorgverleners werken dag in dag uit keihard om kwetsbare mensen en patiënten de beste zorg te verlenen. Goede zorg is van grote waarde en belang voor de samenleving. Met dit plan laten we zien dat het kan: sociale zorg. De zorg is van ons allemaal.

Foto: SP-Almere / SP-Almere

 

Reactie toevoegen

U bent hier