h

Nieuws van de afdeling

16 mei 2019

SP Almere presenteert nieuwe hulpdienst bij Omroep Flevoland

Met trots presenteerden wij op 15 mei 2019 onze nieuwe hulpdienst bij Omroep Flevoland. Wanneer u problemen ondervindt op het gebied van zorg, huisvesting, gemeentelijke rompslomp en uitkeringen neem dan contact met ons op.

Zie hier het stuk van Omroep Flevoland

Lees verder
1 mei 2019

Gezonde lucht in Almere...

SP Almere maakt zich ernstig zorgen over de toekomstige biomassa centrale in Diemen en de mogelijke komst van eenzelfde centrale in Almere. Deze centrales zouden de toch al matige luchtkwaliteit in Almere verder verslechteren. Daarom heeft de SP schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W.
Wij zullen ons verzetten tegen energiebedrijven die geld verdienen ten koste van de gezondheid van Almeerders!
 

Lees hier het stukje in Almere Deze Week

Lees verder
26 april 2019

'Dit college kan niets met de woningmarkt'

Het coalitieakkoord moet zo snel mogelijk worden open gebroken op het dossier huisvesting. De SP zal een motie indienen om hier toe op te roepen en om raadsbreed aan de slag te gaan met een Deltaplan om de woningcrisis in Almere op te lossen. 
Iedereen heeft recht op goede huisvesting! 

Lees verder
16 april 2019

Hulpdienst SP Almere

De hulpdienst van SP is een gratis service voor burgers die tegen problemen aanlopen bij uitkeringsinstanties, woningverhuurders en de gemeente. Het wordt steeds moeilijker om alles te begrijpen en men ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Administratieve rompslomp, bureaucratie met een oerwoud aan procedures, van het kastje naar de muur gestuurd worden zijn voorbeelden waarbij het moeilijker wordt gemaakt voor de gewone burger om iets geregeld te krijgen.

Lees verder
5 april 2019

Brand bij Cirwin de Vijfhoek

Naar aanleiding van de brand van afgelopen zondag bij afvalverwerker Cirwin (de Vijfhoek) heeft SP Almere het College van B&W gevraagd naar mogelijke gevaren voor de omgeving en het leefmilieu en de gebrekkige communicatie via NL-Alert naar de inwoners van Almere. Zie hier de vragen

Lees verder
11 februari 2019

Stem voor een sociaal en groen Flevoland. Stem SP!

Daarom staat in ons verkiezingsprogramma voor de provinciale staten verkiezingen van 20 maart dat in 2025 50% van de landbouw in Flevoland biologisch moet zijn. Dus zonder gebruik van pesticiden!

Lees verder

Pagina's

U bent hier