h

Nieuws uit 2016

13 december 2016

SP WEER OP 4 ZETELS!

Sinds anderhalf jaar beschikte de SP, door z.g. zetelroof, nog slechts over 3 zetels in plaats van de 4, waarop zij na de gemeenteraadsverkiezingen 2014 aanspraak konden maken.

Lees verder
14 november 2016

Landelijke Aftrap op 26 november in Den Haag

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Het is hoog tijd voor het Nationaal ZorgFonds. Om dat te bereiken, bouwen we aan een brede beweging. En daar is jouw hulp hard bij nodig! Op zaterdag 26 november organiseren we de Landelijke Aftrap in Den Haag. Op die dag komen we bij elkaar met alle mensen die hun steentje bij willen dragen aan onze groeiende beweging.

Lees verder
31 oktober 2016

Algemene Beschouwingen

Hier leest u hoe de SP Almere aankijkt tegen de begroting van het college voor 2017.
Een begroting waarbij de bodem van de kas in zicht is en die kilte uitstraalt.
De SP heeft andere ideeën over hoe om te gaan met gemeenschapsgeld en gaat deze weken dan ook meerdere moties en amendementen indienen.
 
Wij houden jullie daarvan op de hoogte en we spreken de wens uit dat we in 2017 met meer solidariteit, gemeenschapszin en saamhorigheid armoede, woningnood en knelpunten in de zorg een halt toe kunnen roepen.
 

Algemene beschouwingen 27 oktober 2016

Lees verder
24 oktober 2016

Demonstratie tegen TTIP & CETA groot succes

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Zaterdag 22 oktober was SP Almere ook aanwezig op de demonstratie tegen TTIP en CETA. Samen met 8000 anderen stonden we op het Musuemplein in Amsterdam.

Foto: SP-Almere / SP-Almere
Foto: SP-Almere / SP-Almere

Lees verder
15 oktober 2016

Verkiezingsprogramma 2017

Een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico, verhoging van het minimumloon en de AOW met 10%, een nieuwe studiebeurs, lagere huren en meer inspraak en zeggenschap van mensen over hun omgeving. Dat zijn de speerpunten van het SP-verkiezingsprogramma ‘Nu Wij’. ‘Dit programma is voor de 80% van Nederland die de afgelopen 10 jaar heeft ingeleverd. Voor hen willen wij een inhaalslag; hogere lonen, meer banen en toegankelijke scholen en zorg,’ zegt SP-leider Emile Roemer.

Lees verder
10 oktober 2016

Nationaal Zorgfonds in Almere met Renske Leijten

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Op 29 september werd in het Alnovum in Almere de regionale bijeenkomst gehouden over het Nationaal Zorgfonds. De opkomst was een groot succes en met sprekers als Renske Leijten, kon de avond ook niet mislukken. In de weken voorafgaand zijn mensen actief bezig geweest om nog meer steunbetuigingen te krijgen. Vervolgens zijn mensen persoonlijk benaderd om aanwezig te zijn op deze avond.

Lees verder

Pagina's

U bent hier