h

Nieuws uit 2017

28 december 2017

Kabinet laat Arbeidsgehandicapten in de kou staan!

Foto: SP / SP

Op 21 december is bekend geworden dat de snoeiharde maatregel waarmee Wajongers te maken krijgen vanaf januari 2018 toch door gaat.

Lees verder
12 december 2017

Staking basisonderwijs in Almere

Foto: SP-Almere / SP-Almere

In Almere komen leraren van verschillende scholen bijeen op basisschool De Watertuin. Daar ontbijten ze samen. Daarna gaan ze meehelpen in bejaardentehuizen en maken ze kerststukjes die onder meer naar de voedselbank gaan. 

Lees verder
9 december 2017

Letselschadeslachtoffers zijn de dupe van de Overeenkomst

Letselschadeslachtoffers zijn de dupe van de Overeenkomst afkoop regresrecht Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Deze overeenkomst moet daarom niet worden voortgezet. We vragen het college, via een motie, op te komen voor de belangen van slachtoffers.

Lees verder
4 december 2017

STOP PESTKORTING ARBEIDSGEHANDICAPTEN

Terwijl volgens Rutte “iedereen erop vooruit gaat”, worden jonggehandicapten met een Wajong-uitkering per 1 januari 2018 vijf procent gekort. Deze mensen kunnen er niets aan doen dat ze een arbeidsbeperking hebben. Daarom moet deze pestkorting per direct van tafel.

Lees verder
27 november 2017

SP Almere stelt de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vast!

Foto: SP / SP-Almere

De leden van SP Almere hebben vrijdag 17 november met het volste vertrouwen de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld. Er staan bekende maar ook nieuwe gezichten in de top 5 van de lijst. Er is gekozen voor een combinatie van jong en oud en ervaring. We hebben de afgelopen vier jaar met een geweldige club gewerkt aan een socialer Almere.

Lees verder
18 november 2017

Nieuwe bestuursleden geïnstalleerd

Op de algemene ledenvergadering vrijdag 17 november 2017 is het nieuwe bestuur van de afdeling Almere gekozen. We verwelkomen twee nieuwkomers: Jolanda Haft als organisatiesecretaris en Danny van Zuylen als algemeen bestuurslid. En algemeen bestuurslid Maike Muller is tot voorzitter gekozen. De leden en het oude bestuur hebben van oud-voorzitter Sianne Smits en penningmeester Gerard Nijkamp afscheid genomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier