h

Nieuws uit 2012

22 november 2012

Kinderschoenenactie

Beste mede SP-ers, Op dit moment zijn we bezig met een ludieke actie om lege kinderschoenen aan te bieden aan de wethouder en later ook in Den Haag. Er is nog maar kort tijd voor de actie, daarom vraag ik dringend jullie hulp. De Kringloper gaat voor ons zoveel mogelijk kinderschoenen apart houden. Mijn vraag is, kijk in je schoenenkast, bel familie, vrienden, buren, om zoveel mogelijk kinderschoenen te verzamelen. Ook oude sportschoenen, bijv via een voetbalvereniging zijn welkom.

Lees verder
29 oktober 2012

SP Almere de straat op in Stedenwijk-Noord

Afgelopen zaterdag is de Socialistische Partij afdeling Almere de buurt in gegaan. Er is met een aantal bewoners van Stedenwijk Noord gesproken. Het algemene beeld is, dat bewoners tevreden zijn, dat is uiteraard goed nieuws. Er zijn slechts een paar kanttekeningen die door de bewoners bij de situatie in de buurt worden geplaatst. De bewoners zijn tevreden over het resultaat van de renovatie en met de herinrichting van het openbare terrein (bestrating, aankleding van de hofjes, etc.)

Lees verder
24 september 2012

Duobakken

duobakken
Ja hoor, het onderwerp was weer op de agenda tijdens de politieke markt van 20 september 2012. De evaluatie van de eerste fase van ‘Mijn afval maakt winst” is rond. U weet dat de SP dit een geweldig project vindt. Wij zijn het helemaal mee eens dat het scheiden van onze afval goed is voor het milieu, dat het in de toekomst voor meer werkgelegenheid zal zorgen, een gunstige prikkel zal geven aan onze economie en dit ook nog eens leidt tot de verlaging van afvalstoffenheffing met ruim € 23,00 per huishouden.

Lees verder
11 september 2012

Uitnodiging Expertbijeenkomst voor ervaringsdeskundigen Wmo Almere

Veel mensen krijgen in hun leven te maken met (tijdelijke) ziekte, beperkingen, eenzaamheid of andere vragen/problemen. In de meeste situaties lossen burgers dit, al of niet met hun omgeving, zelf op. Daarnaast is de gemeente, indien nodig, o.a. via de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) verantwoordelijk voor het bieden van passende ondersteuning.

Lees verder
30 augustus 2012

SP kamerlid Harry van Bommel komt zaterdag speeddaten in Almere.

Harry van Bommel

Aanstaande zaterdag 1 september verwelkomt SP Almere kamerlid Harry van Bommel.

Lees verder
25 juni 2012

Laaggeletterdheid

Saba Sarfraz
U heeft in de afgelopen twee jaar op de SP-site Almere kunnen lezen dat de SP- fractie Almere zich intensief inzet om aandacht te krijgen voor laaggeletterdheid in onze stad. Het lijkt effect te hebben. U kunt de volgende link openen om het positieve nieuws over laaggeletterdheid te lezen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier