h

Nieuws uit 2007

21 december 2007

Bouwen in de omgeving van het Kolkplein

Afgelopen weken heerste er een warm klimaat op de politieke markt. Niet omdat de airco defect was maar omdat de omwonenden van het Kolkplein verhit waren geraakt over de bouwplannen.

Lees verder
15 december 2007

Containerterminal in Almere?

Op 13 december 2007 is door de SP, D66 en VSP de haalbaarheid van een containerterminal behandelt.
Met behulp van een presentatie werd visueel gemaakt wat de voordelen, maar ook de nadelen zouden kunnen zijn voor Almere, indien wij een dergelijk terminal zouden wensen. Na afloop van de presentatie was er een ruime raadsmeerderheid die op korte termijn een plan van de wethouder wenste. Dat is toegezegd, met als uiterste datum 28 januari 2008.

Lees verder
12 december 2007

Veiligheidsniveau Brandweer.

Tijdens de Politieke Markt van 29 november is gesproken over het gewenste veiligheidsniveau betreffende de Almeerse brandweer. Dit gezien de ontwikkelingen in Flevoland met de veiligheidsregio en de beleidsnota Koers op Tijd die van toepassing is tot en met 2008. Wij hebben samen met de PvdA-fractie dit onderwerp op de agenda laten plaatsen.

Lees verder
12 december 2007

Omniworld en de vraag naar nog meer gemeenschapsgeld

Op de politieke markt van 6 December 2007heeft de SP Almere betreffende de rode cijfers van Omniworld de volgende verklaring afgelegd.

Lees verder
11 december 2007

Gezocht bezorgers voor de Tribune

Herhaalde oproep: bezorgers gevraagd voor Sallandsekant, Kruidenwijk/Noorderplassen-West en Muziekwijk-Zuid

Lees verder
19 november 2007

SP Congres

Zaterdag 24 November is het SP congres. Vanuit de afdeling Almere zijn er een aantal amendementen ingdiend, en 2daarvan komen tot stemming op het congres met het advies aannemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier