h

Nieuws uit 2009

29 december 2009

SPOEDDEBAT heeft toch wat opgeleverd!!!

Het houden van het spoeddebat onlangs over de afsluitingen van elektra en warmte in deze vorstperiode was toch niet voor niets.

Lees verder
18 december 2009

Spoeddebat over afsluitbeleid NUON.

Donderdagavond 17 december heeft nog net voor het kerstreces een spoeddebat op verzoek van de SP plaatsgevonden. De reden hiervoor was het aanmelden van 121 gezinnen voor de schuldhulpverlening en het signaal dat mensen in deze koude tijden afgesloten werden van de stadsverwarming.

Lees verder
5 december 2009

Frans Mulckhuijse wederom lijsttrekker SP

Maandag 30 november jl is Frans Mulckhuijse voor de tweede keer gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
27 oktober 2009

Buurten in de Hoekwierde

Zaterdag 24 oktober 2009 was het weer zover.
We zijn weer wezen buurten in de buurt, ditmaal in Almere Haven.
Om precies te zijn in de Hoekwierde.

Lees verder
26 oktober 2009

SP kritisch over convenant georganiseerde aanpak hennepteelt in de stad Almere.

De gemeente Almere heeft een convenant afgesloten met partijen, om de overlast van georganiseerde hennepteelt de kop in te drukken. Op zich een heel mooi streven om dit in georganiseerdheid te doen. Dit convenant heeft in onze ogen wel een vorm van rechtsongelijkheid. Het convenant geeft een opdracht aan de woningcorporaties om in geval van aantreffen van een hennepkwekerij, het huurcontract trachten te ontbinden. Daarmee blijft de eigenaar van een woning, waar hennep is aangetroffen buiten schot.

Lees verder

Pagina's

U bent hier