h

Politiek Cafe groot succes

10 november 2015

Politiek Cafe groot succes

Foto: Maaike / SP Almere
Op de avond van 9 november was er weer een politiek café nu over misstanden in de bijstand, met name het werken zonder loon. Deze keer geen politicus met een verhaal, maar zeer persoonlijke verhalen van mensen. De avond werd geleid door Sadet Karabulut, Tweede Kamerlid.
Er kwamen verschillende verhalen voor de microfoon, maar ook mensen die niet voor een hele zaal hun verhaal wilden doen, konden bij leden van onze afdeling terecht om één op één te praten. Stuk voor stuk schrijnende verhalen. Boosheid, vernederd voelen, angst en soms zelfs verdriet kwamen voorbij. Deze avond onderstreept dat het niet goed met ons sociale stelsel gesteld is, maar dat Nederland steeds asocialer is geworden.
Daarom is er op deze avond een actiecomité opgericht. Via deze site en de Facebookpagina houden we iedereen op de hoogte. 

Reactie toevoegen

U bent hier