h

Nieuws uit 2013

2 december 2013

SP Almere Verkiezingsprogramma 2014

Op 26 november heeft de buitengewone ledenvergadering unaniem ingestemd met het conceptverkiezingsprogramma. Er werd over een paar wijzigingsvoorstellen gestemd, een enkel voorstel werd aangenomen en het conceptverkiezingsprogramma, zoals dit was voorgesteld door de commissie, werd hiermee een voldongen feit.

Lees verder
24 november 2013

Emilie Roemer op eerste Politiek Café SP Almere

Er was veel belangstelling voor het eerste Politiek Café van de SP in Almere op donderdagavond 21 november 2013 in de Burnet Dansstudio aan de Kampenweg in Almere-Stad. Dat had misschien een beetje te maken met de status van de centrale gast, door gastheer Hans van Leeuwen aangekondigd als 'De hoop van links Nederland': Emile Roemer. Vakkundig ondervraagd door Ricardo Grauwde, loodste 'meneer Roemer' ons door enkele grote problemen van deze tijd. Het groeiende tekort aan betaalbare woningen is daar misschien wel een van de belangrijkste van. Want als je je huis niet meer kunt betalen, valt de basis weg onder je hele bestaan.

Lees verder
24 november 2013

Succesvolle actie op het Stadhuisplein

Na dagen van intensieve voorbereiding, veel geregel en een gezonde dosis stress was het op 21 novemberdan eindelijk zover.

Lees verder
10 november 2013

Emile Roemer gaat naar het Politiek Cafe

Op donderdag 21 november gaat Emile Roemer het eerste Politiek Cafe openen in Almere. Om 17:30 wordt de aftrap gegeven met een ludieke actie op het Stadhuisplein in Almere Stad. Deze actie is om aandacht te vragen tegen de wachtlijsten van de sociale huurwoningen . Om vervolgens om 20:00 echt door te gaan in het cafe met een spetterende live act. 

Lees verder
7 november 2013

AANMELDING VOOR TWEEDE SP-MKB-DAG GEOPEND

Na het succes van de eerste MKB-dag van maart vorig jaar organiseert de SP op maandag 11 november opnieuw een dag voor MKB-ondernemers onder de titel 'Mogen we even afrekenen?'. De bijeenkomst is dit jaar groter van opzet, nadat vorig jaar gebleken was dat er grote behoefte was aan dit soort bijeenkomsten. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zowel SP-leider Emile Roemer als de waarnemend voorzitter van MKB-Nederland Michaël van Straalen zullen de gehele dag aanwezig zijn, evenals SP-Europarlementariër Dennis de Jong en SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen. Het programma en het aanmeldformulier zijn te vinden op: www.sp.nl/mkb.

Lees verder
6 november 2013

SP bij de Kiekendief

Woensdagmiddag 30 oktober. 8 SP-ers bezoeken De Kiekendief om de bewoners te helpen bij een gezellig middag: Halloween Bingo. We hebben niet alleen geholpen maar ook nog de prijzenpot gespekt met extra prijs, aldus Martin van Blitterswijk die het namens de SP Almere organiseerde.

Lees verder

Pagina's

U bent hier