h

Nieuws uit 2014

10 december 2014

SP fractie wil duidelijkheid over de prestatieafspraken die met de woningcorporaties zijn gemaakt!

De SP fractie van Almere vraagt zich af wat er tot op heden terecht is gekomen van de prestatie­afspraken die wethouder Mulder (PvdA) aan het begin van dit jaar met de woningcorporaties Ymere, de Alliantie en GoedeStede heeft afgesloten. Om hier duidelijkheid in te krijgen heeft de SP fractie dit via schriftelijke vragen aan het college voorgelegd.

Lees verder
21 november 2014

Gemeente Begroting: de SP laat van zich horen

Afgelopen weken stond de gemeentebegroting weer vol in de belangstelling tijdens de raadsvergaderingen. In de begroting vertelt het college wat de plannen zijn voor 2015 en hoe deze betaald worden.

Lees verder
7 november 2014

Woon enquête SP Almere

De SP Almere onderzoekt momenteel de situatie rond de (on) betaalbare sociale huurwoningen in onze gemeente.

Lees verder
7 november 2014

Buurten in de Molenbuurt

Afgelopen donderdag 30 Oktober jl. waren we met ons buurten in de buurt team aangekomen in de molenbuurt.

Lees verder
1 november 2014

Kom op zaterdag 8 november naar Den Haag!

Op 8 november wordt de mogelijkheid voor het starten van een referendum besproken. De zorgwet WLZ is nu door de Tweede Kamer, maar moet nog door de Eerste Kamer. Met een andere belangrijke zorgwet (WMO) is dat vorige keer maar met één stem verschil gelukt. Wij moeten dus 8 november aan de Eerste Kamerleden duidelijk maken dat zulke grote bezuinigingen op de zorg echt niet kunnen. Als de Eerste Kamer wél instemt met de wet, is onze strijd nog niet verloren want dan gaan we een referendum organiseren waarbij álle Nederlanders zich uiteindelijk kunnen uitspreken over wat ze van deze grote veranderingen in de zorg vinden. Op 8 november geven we dus een laatste waarschuwing af aan de Eerste Kamerleden en lanceren we onze referendumcampagne voor het geval de grote bezuinigingen tóch door gaan.

Lees verder
9 september 2014

Locale omroep dreigt om te vallen

SP stelt schriftelijke vragen aan wethouder Huis.

Lees verder

Pagina's

U bent hier