h

Kom op zaterdag 8 november naar Den Haag!

1 november 2014

Kom op zaterdag 8 november naar Den Haag!

Op 8 november wordt de mogelijkheid voor het starten van een referendum besproken. De zorgwet WLZ is nu door de Tweede Kamer, maar moet nog door de Eerste Kamer. Met een andere belangrijke zorgwet (WMO) is dat vorige keer maar met één stem verschil gelukt. Wij moeten dus 8 november aan de Eerste Kamerleden duidelijk maken dat zulke grote bezuinigingen op de zorg echt niet kunnen. Als de Eerste Kamer wél instemt met de wet, is onze strijd nog niet verloren want dan gaan we een referendum organiseren waarbij álle Nederlanders zich uiteindelijk kunnen uitspreken over wat ze van deze grote veranderingen in de zorg vinden. Op 8 november geven we dus een laatste waarschuwing af aan de Eerste Kamerleden en lanceren we onze referendumcampagne voor het geval de grote bezuinigingen tóch door gaan.

Kom ook op 8 november!

Waar:     Spuiplein, Den Haag

Wanneer:     Zaterdag 8 november, 13.00 – 16.00 uur

De FNV zet gratis bussen in en voor eten wordt gezorgd. Kijk hier voor de opstapplaatsen en tijden.

http://www.fnvvoorzorg.nl/reddezorg/buslijst

Een demonstratie langs de Tweede en Eerste Kamer is onderdeel van het programma.

 

Reactie toevoegen

U bent hier