h

AANMELDING VOOR TWEEDE SP-MKB-DAG GEOPEND

7 november 2013

AANMELDING VOOR TWEEDE SP-MKB-DAG GEOPEND

Na het succes van de eerste MKB-dag van maart vorig jaar organiseert de SP op maandag 11 november opnieuw een dag voor MKB-ondernemers onder de titel 'Mogen we even afrekenen?'. De bijeenkomst is dit jaar groter van opzet, nadat vorig jaar gebleken was dat er grote behoefte was aan dit soort bijeenkomsten. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Zowel SP-leider Emile Roemer als de waarnemend voorzitter van MKB-Nederland Michaël van Straalen zullen de gehele dag aanwezig zijn, evenals SP-Europarlementariër Dennis de Jong en SP-Kamerlid Sharon Gesthuizen. Het programma en het aanmeldformulier zijn te vinden op: www.sp.nl/mkb.

Reactie toevoegen

U bent hier