h

Kinderschoenenactie

22 november 2012

Kinderschoenenactie

Beste mede SP-ers, Op dit moment zijn we bezig met een ludieke actie om lege kinderschoenen aan te bieden aan de wethouder en later ook in Den Haag. Er is nog maar kort tijd voor de actie, daarom vraag ik dringend jullie hulp. De Kringloper gaat voor ons zoveel mogelijk kinderschoenen apart houden. Mijn vraag is, kijk in je schoenenkast, bel familie, vrienden, buren, om zoveel mogelijk kinderschoenen te verzamelen. Ook oude sportschoenen, bijv via een voetbalvereniging zijn welkom.

De schoenen moeten voor ma.dag 26 nov in ons bezit zijn. Ze kunnen gehaald worden, liever nog gebracht.
Dit kan naar het Tarbotpad 10 in Waterwijk Oost, dat is mijn woonadres.

Nogmaals, ik heb echt jullie hulp nodig. Het zal niet eenvoudig zijn. Ik wil toch minimaal 100 paar kinderschoenen kunnen verzamelen.

LET OP: het gaat alleen om kinderschoenen. Voor vragen, bel me of e mail me.

Edwin Koopman
Actiecoordinator
036-5346940

U bent hier