h
22 juni 2022

Huurders de Hulk eisen actie en 6 maanden voorwaardelijk voor Alliantie

Foto: SP Almere

De SP heeft samen met huurders van De Hulk een klachtenrapport geschreven. Het rapport wordt vrijdag 24 juni om 14.00 uur bij het appartementencomplex in Almere-Haven aan woningcorporatie de Alliantie overhandigd.

Lees verder
7 juni 2022

SP zet Alliantie op spoor huurdersklachten De Hulk

Foto: SP Almere

Lekkage, een muizenplaag, geluidsoverlast door dunne holle scheidingswanden, douchewater dat  schommelt tussen lauw en gloeiend heet, niet te regelen vloerverwarming, scheuren in muren en een kapotte intercom. Bij storm giert de wind door de systeemplafonds en waait en druppelt het ook in de woonkamer. En onderaan de streep een vette energierekening. Dit is slechts een kleine greep uit de klachten die de SP inventariseerde bij huurders van de Hulk in Almere Haven.

Lees verder
25 mei 2022

SP wil uitleg over bomenkap Houthakkersgilde in Hout

Foto: bernswaelz

De SP heeft het Almeerse college van burgemeester en wethouders om uitleg gevraagd over de bomenkap voor een locatie van het Almeers Houthakkersgilde aan de Leeuwerikweg in Almere Hout.

Lees verder
15 mei 2022

SP voert actie met bezorgde burgers tegen overlast vliegverkeer

Foto: SP Almere

Een brede coalitie van bezorgde burgers voerde zaterdag 14 mei op de vliegvelden Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Lelystad actie tegen de groeiende overlast van en vervuiling door vliegverkeer. SP Almere sloot samen met SP Zwolle aan bij de actie op Luchthaven Lelystad.

Lees verder
12 mei 2022

Moestuin Kinderstreekmarkt ruim gevuld door SP donaties

Foto: SP Almere

Een SP delegatie bestaande uit Eibert Draisma, Ans Kreelekamp, Roland Haft en Jolanda Haft bezochten Onze Volkstuinen om groenteplantjes uit te zoeken voor de Moestuin Kinderstreekmarkt in Jeugdland Buiten. De plantjes zijn een donatie van de SP Statenfractie Flevoland en SP Afdeling Almere.

Lees verder
26 april 2022

Eerste hulppakketten onderweg naar Oekraïense vluchtelingen

Foto: SP Almere

Zaterdag bracht een delegatie van SP Almere de eerste hulppakketten voor Oekraïne naar de Baitul Afiyat Moskee, waar onze vrienden van Humanity First ze in ontvangst namen. Vanuit de moskee worden de pakketten via een centraal inzamelpunt naar de vluchtelingen gebracht.

Lees verder
9 april 2022

Moestuin en markt voor kinderen

Foto: SP Almere

Op initiatief van de SP wordt er dit jaar voor het eerst een streekmarkt voor kinderen georganiseerd. Maar eerst is er een moestuin gemaakt, waar de kinderen zelf groente leren kweken en verbouwen.

Lees verder
26 maart 2022

Geef een hulppakket aan Oekraïense vluchtelingen

De SP in Almere helpt ook graag mee in het ondersteunen van de vluchtelingen uit Oekraïne.

Lees verder
19 maart 2022

SP stemmers bedankt!

Foto: SP

Alle SP stemmers onwijs bedankt! Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat we van 3 naar 4 zetels konden groeien!

Lees verder
15 maart 2022

Lijsttrekker David aan het woord

14 maart was onze lijsttrekker David de Vreede te gast bij Omroep Flevoland. Hij vertelde over onze visie voor Almere. Stoppen met prestige uitgaven waar de Almeerders niks aan hebben maar wel de rekening voor betalen. En investeren in de kerntaken zoals goed onderhoud van de stad, schoonhouden van de wijken, genoeg betaalbare huur en koopwoningen bijbouwen, uitbreiden van het groen en verbeteren van de veiligheid.

Lees verder

Pagina's