h

Kritiek op omhakken bomen door gemeente

13 juli 2019

Kritiek op omhakken bomen door gemeente

Wij staan achter onze inwoners die vinden dat er veel te veel en te makkelijk gekapt wordt. Hier zijn we nog niet over uitgepraat. In het najaar zetten we de strijd voort. Almere moet een groene stad zijn.

Er worden veel te veel bomen omgehakt in Almere. Dat vinden meerdere inwoners van de stad. Enkele van hen hebben donderdag hun beklag gedaan tijdens een vergadering van de gemeenteraad. De inwoners kregen bijval van de Partij voor de Dieren, de SP en de PVV. Maar volgens wethouder Hilde van Garderen is er niets mis met het kapbeleid. Bomen worden alleen weggehaald als het noodzakelijk is, bijvoorbeeld door de essentaksterfte.

Zie hier het volledige item bij Omroep Flevoland

Reactie toevoegen

U bent hier