h

SP in Almere steunt stakende NS'ers

29 augustus 2022

SP in Almere steunt stakende NS'ers

Foto: Rijk Ravestein

Door het hele land leggen NS-medewerkers op het moment het werk neer voor betere arbeidsvoorwaarden. Vanmiddag werd er door de FNV actie gevoerd op station Almere Centrum. Leden van de SP in Almere togen naar het station om de stakers een hart onder de riem te steken.

Uiteraard kwam de partijleden niet met lege handen. Voor de stakers was een zoete traktatie meegenomen, die door raadsleden Hans Everhard en Rijk Ravestein werd afgeleverd. In een meegenomen flyer werd opgeroepen om meer te investeren in het openbaar vervoer en haar medewerkers. Een beter loon en een lagere werkdruk zijn ook volgens de SP noodzakelijk om het werk in het openbaar vervoer aantrekkelijk te houden.

Na een gesprek met de actievoerders werden door de aanwezige SP'ers voor het station flyers uitgedeeld aan voorbijgangers voor lagere kosten en een hogere koopkracht.

U bent hier