h

SP helpt Voedselloket Almere

17 december 2018

SP helpt Voedselloket Almere

Foto: SP

Vrijdag (14-12) en zaterdag (15-12) hebben onze SPers het Voedselloket Almere ondersteunt met het inzamelen van voedsel voor de feestdagen. Het was een groot succes. We hebben heel veel producten ingezameld en kregen spontane reacties van het winkelend publiek. Zo kregen we te horen: “goed bezig SP, jullie zijn er tenminste voor de mensen”.

Foto: SP

Wij zijn blij dat we ons steentje konden bijdragen!

Wel zijn wij van mening dat het eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. Door het falend systeem en de rechtse politiek van onze liberale overheid zijn er veel mensen die zelfs niet genoeg inkomsten hebben om zichzelf en hun gezin van eerste levensbehoeften te voorzien. Met de verhoging van het BTW tarief op deze producten vanaf 1 januari wordt dit alleen nog maar moeilijker. Helaas is onze overheid blind voor de problemen van de minder bedeelden en worden de armen alleen maar armer.

Foto: SP

Het is tijd voor rechtvaardigheid! De SP blijft zich inzetten voor een sociale, gezonde en rechtvaardige samenleving.

Reactie toevoegen

U bent hier