h

Leden SP almere kiezen nieuwe voorzitter.

16 oktober 2018

Leden SP almere kiezen nieuwe voorzitter.

Tijdens de algemene leden vergadering van vrijdag 12-10-2018, hebben de leden van de SP de nieuwe voorzitter van SP Almere gekozen.

Na een jaar van ongekende inzet stapte de vorige voorzitter Maike Muller op om het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Muller staat tweede op de lijst bij de Provinciale Staten verkiezingen van 2019 en gaat zich hier volledig op richten.

De leden kozen vervolgens de 27 jarige ondernemer en milieukundige David de Vreede. David zal de afdeling verjongen en moderniseren en zich inzetten voor een verbreding van de partij. Zo zullen onderwerpen als milieu en leefbaarheid van de stad een prominentere rol krijgen. Zal de SP zichtbaar worden in alle stadsdelen tijdens bijvoorbeeld de markt en zal de SP er alles aan doen om alle Almeerders aan te spreken! 

Naast de verkiezing van de nieuwe voorzitter kozen de leden ook twee bestuursleden. De 54 jarige John de Vries en de 19 jarige Kelt Lohstro.

SP Almere, SOCIAAL met een GROENE rand

 

Reactie toevoegen

U bent hier