h

Hoera voor de leerlingen van Aventurijn

20 september 2011

Hoera voor de leerlingen van Aventurijn

Het herziene besluit van de wethouder Peeters van Onderwijs, Sport en Jeugd over het alsnog plaatsen van een hek bij Aventurijn heeft bij alle betrokken partijen opluchting teweeg gebracht. sabasarfraz

Twee weken geleden toen ik via een email te weten kwam wat er op Aventurijn speelde, dacht ik al “goed dat jullie ouders zelf het initiatief nemen om het probleem bij de SP aan te kaarten en bespreekbaar te maken”. Alleen als de direct betrokkenen een probleem inzichtelijk maken, kunnen wij immers helpen bij het oplossen daarvan. En wie weet beter dan de ouders wat wel of niet veilig voor hun kind is.
Als een ouder en docent begreep ik volkomen dat hekken om de school heen, gezien de locatie, een ‘must’ zijn. De SP is blij dat wij de ouders hebben kunnen helpen deze boodschap helder te maken aan de wethouder.
Het doet de SP deugd om te zien dat de wethouder zich open opstelt en durft zich te laten overtuigen door geldige argumenten. Een“Almeerse Pioniers geest ” is goed, maar niet ten koste van de veiligheid van deze kwetsbare groep kinderen!.

U bent hier