h

SP dames starten de Europese Campagne

23 april 2009

SP dames starten de Europese Campagne

Woensdag ochtend 22 april zijn het 2 dames geweest die voor de afdeling Almere gestart zijn met plakken van de “Nederland wil 61.6% minder Brussel”posters in het oudste stadsdeel van Almere.
Gewapend met posters, lijm, trapje, bezem en kwasten zijn Rina (kerngroep) en Monique (bestuur) er per fiets en scootmobiel, erop uit getrokken, en het resultaat is niet over het hoofd te zien

Met veel inzet, plezier en lachen zijn de 1ste 3 plaatsen waar borden geplaatst zijn beplakt, eigenlijk 3x3 borden.

Heren dit kunnen jullie toch niet over je heen laten komen? En dat jullie lekker lui achteroverleunend op de bank blijven zitten!

Er moeten nog een aantal borden in Almere en Zeewolde gedaan worden, dus meld je aan bij het organisatie secretariaat de Europese campagne is nu net begonnen. Plakkers uit vorige campagnes of nieuwe chroom je niet en meld je aan!!!!

Zichtbaarheid is een groot deel van de winst die te behalen is. En het is en blijft een leuke activiteit die wij in diverse plakteams kunnen/moeten gaan uitvoeren.

de meiden die net de laatste poster geplakt hebben

Laat Almere en Zeewolde maar zien dat wij niet zo soms een postertje plakken, maar een afdeling zijn die steeds actiever zichtbaar is, in de buurten op de markt en dat zowel in als buiten verkiezingstijd samen actief is.
Ook SP sympathisanten die willen helpen zijn welkom.

De vrouwen zijn dan wel gestart, maar teams die kunnen elke samenstelling hebben en op elk tijdstip van de dag plaats vinden.
Ook veel THNX aan het 2de team wat gisteren actief is geweest Bart en Ron die ’s avonds naar Almere buiten zijn geweest.

En naast het plakken ook meteen gekeken hebben waar verder nog in ieder geval geplakt moet gaan worden.
Maar hun lijm was op en de winkels al dicht, dus hebben ze ook belangrijk werk gedaan met het in kaart brengen van waar aanplakborden geplaatst zijn door de gemeente Almere.

Naast het plakken hebben we ook mensen nodig die de borden die gemist zijn door geven en checken of er nog wel een SP poster zichtbaar is!
Voor iedereen is er iets te doen in de campagne tijd voor de Europese verkiezingen die op 4 juni a.s. zijn, folderen in eigen straat op wijk, flyeren bij station(s) en als promoteam op de diverse markten en bij de maandelijkse marktkraam op zaterdag in Stad bij de markt.

Het is een opwarming, zeker nu met het mooie weer, naar de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar, dus doe mee en help met de campagne activiteiten.
Het secretariaat is bereikbaar via deze link. Dus laat je SP hart spreken en doe mee en meld je aan.

Nogmaals bedankt Rina, Bart en Ron die meteen aan de slag zijn gegaan nadat de borden in Almere geplaatst waren.
Hier onder komen nog wat meer impressie foto’s, wie weet denk je dan "daar ga ik aan mee helpen"?

even uitrusten na gedaan werk

Ik hoor je graag bij het aanmelden,

Monique Butôt-Visser
Organisatie secretaris


U bent hier