h

Uitbreiding Almere City stadion doorgezet zonder inspraak omwonenden

17 mei 2024

Uitbreiding Almere City stadion doorgezet zonder inspraak omwonenden

In de talkshow ‘Politiek op 1’ sprak David de Vreede, raadslid van SP, over de uitbreiding van het stadion. Hij vindt het bijzonder dat het college alle procedures en regels opzij schuift voor dit project. “Het gaat erom dat je een beleid hanteert van gelijke monniken, gelijke kappen”, zegt De Vreede.

De SP maakt zich voornamelijk zorgen dat het plan, en met name de constructieplannen voor het stadion, niet gecontroleerd worden. De Vreede is bang dat er daardoor fouten gemaakt worden. “We hebben eerder bij AZ in Alkmaar gezien dat een deel van het stadion instortte.”

Direct naar de talkshow

In de media: 1Almere

Reactie toevoegen

U bent hier