h

Wisseling van de wacht in de SP-fractie

6 april 2024

Wisseling van de wacht in de SP-fractie

Een wisseling van de wacht in de gemeenteraadsfractie van de Almeerse SP. David de Vreede was langdurig afwezig wegens gezondheidsproblemen, maar is hersteld en werd afgelopen donderdag opnieuw geïnstalleerd als raadslid. Rijk Ravestein, die David verving als raadslid, wordt weer fractieassistent. Ans Kreelekamp neemt afscheid als fractieassistent.

Ans Kreelekamp was eerder afdelingsvoorzitter, tot 2018 raadslid en tot 2017 fractievoorzitter van de SP in Almere. Door vriend en vijand wordt ze beschouwd als een gepassioneerd en betrokken politica. We waren dan ook blij dat, toen David uitviel, we direct een beroep op haar konden doen. Ze heeft zich de afgelopen periode strijdvaardig en voor de volle 100 procent ingezet in het raadswerk. En uiteraard blijft ze in de nabije toekomst op de achtergrond betrokken, bij zowel de raadsfractie als de afdeling. 

Ans bedankt, Rijk bedankt en David veel succes!

U bent hier