h

Terugblik: Prinsjesdagprotest

21 september 2022

Terugblik: Prinsjesdagprotest

Afgelopen zaterdag vond in Den Haag het Prinsjesdagprotest plaats. Enkele duizenden SP'ers en andere demonstranten zorgden voor een indrukwekkende rode zee aan vlaggen, jassen, tassen en borden. Na muziek en een aantal toespraken gingen de aanwezigen in demonstratie door Den Haag, onder andere langs het ministerie van Financiën van Sigrid Kaag en het Torentje van Mark Rutte.

Met een aantal partijgenoten uit Almere en Lelystad waren we hierbij aanwezig. Op de verschillende sociale media van de afdeling hebben we hier volop aandacht aan besteed. Bij Hart van Nederland was een mooie samenvatting te zien van de dag en ook Omroep West had een filmpje met een aantal interviews. Voor wie het nog eens wil terugkijken, hebben we hieronder een aantal links verzameld.

 

 

 

U bent hier