h

SP verkiezingsprogramma Flevoland: geen Lelystad Airport, zonnepanelen ipv asbest en voor de Lelylijn

23 december 2020

SP verkiezingsprogramma Flevoland: geen Lelystad Airport, zonnepanelen ipv asbest en voor de Lelylijn

Foto: TobiasRehbein / Pixabay

Als het aan ons ligt gaat Lelystad Airport niet open ter bescherming van de luchtkwaliteit en het klimaat. In plaats van investeringen in de luchtvaart willen wij dat de Lelylijn er komt zodat heel Flevoland goed bereikbaar is per trein.

Ook wist SP Almere het samen met de andere Flevolandse afdelingen voor elkaar te krijgen dat er in het verkiezingsprogramma is opgenomen dat de resterende 80 miljoen vierkante meter asbestdaken vervangen moeten worden door goed geïsoleerde daken met zonnepanelen ?

In de media;

Omroep Flevoland:
https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/209747/verkiezingsprogramma-sp-lelystad-airport-niet-openen-voor-vakantievluchten

Reactie toevoegen

U bent hier