h

In gesprek met de bewoners van Haven over de bomenkap

1 september 2020

In gesprek met de bewoners van Haven over de bomenkap

Foto: SP Almere

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn we als SP Almere in gesprek gegaan met de bewoners van Almere Haven over de geplande bomenkap bij de Westerdreef. We kwamen veel sympathisanten tegen die de beslissing van de gemeente betreurden. Zij hebben ons wederom laten zien waarom het belangrijk is om door te gaan met deze actie.

Op vrijdagochtend zijn we met een groepje gaan flyeren op de vrijdagsmarkt in Almere Haven. Veel mensen waren al bekend met de petitie en hebben deze ook al online ondertekend. Andere mensen gaf aan dat ze de hoop al hadden opgegeven en het gevoel hadden dat dit de zoveelste keer is dat Almere Haven in de steek wordt gelaten.

Zaterdagmiddag zijn we met een nog grotere groep flyers gaan rondbrengen in de buurten rondom de Westerdreef. Met behulp van bewoners en sympathisanten creëren we steeds meer aandacht voor deze actie. Inmiddels is de petitie al meer dan 1300 x ondertekend!

https://www.petities.com/signatures/tegen_de_bomenkap_op_de_westerdreef_almere_have/

Reactie toevoegen

U bent hier