h

Onze oproep aan verhuurders in de media

11 mei 2020

Onze oproep aan verhuurders in de media

Foto: SP

Op 'woningsdag' heeft SP Almere ervoor gezorgd dat onze oproep om de huren niet te verhogen in de media is gehoord. De volgende artikelen zijn hierover gepubliceerd.

In Omroep Flevoland: "De Socialistische Partij (SP) heeft huurbazen op deze 'woningsdag' opgeroepen om vanwege de coronacrisis geen huurverhogingen door te voeren."

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/180714/oost-flevoland-woondiensten-huurbevriezing-niet-verstandig?fbclid=IwAR3zRy-o-xAL2mxNCvZ9khud3JbcXFrP8_Yvj6SedP-hnCU9b84vrqkug_Y

Almere DEZE WEEK: "De SP roept landelijk op om een (tijdelijke) stop van de huurverhoging. Ook de Almeerse fractie steunt de oproep en heeft een brief gesuturd naar Almeerse verhuurders, zoals woningcorporaties en zal in de gemeenteraad ook met een motie komen die hiertoe oproept."

https://almeredezeweek.nl/article/details/sp-wil-stop-op-huurverhoging

En 1Almere: "Ondanks de coronacrisis dreigen de huren verhoogd te worden. SP Almere doet daarom een oproep aan alle huurbazen om de huurverhogign te stoppen. De partij wil via een motie de gemeenteraad vragen om gezamenlijk de minister op te roepen de huren te bevriezen".

https://www.1almere.nl/2020/04/28/sp-almere-roept-op-om-geen-huurverhoging-door-te-voeren/?fbclid=IwAR3fS2bSO0LGFbaM85rdMTYEYEfPvNNmswbUisQ9Lw1GSeI4-z-kODWsVGc

Reactie toevoegen

U bent hier