h

Bezoek kandidaat landelijk voorzitterschap Jannie Visscher

23 oktober 2019

Bezoek kandidaat landelijk voorzitterschap Jannie Visscher

Foto: SP

Op vrijdag 18 oktober 2019 bracht kandidaat voor het landelijk voorzitterschap van de SP, Jannie Visscher, een bezoek aan onze afdeling. Jannie heeft zich gekandideerd om vertrekkend partijvoorzitter Ron Meyer op te volgen. 
In de middag kreeg zij een rondleiding door Almere van onze Almeerse voorzitter David de Vreede. In de avond bezocht Jannie ons partijkantoor aan de Operetteweg 45 waar een grote groep Almeerse SP leden haar opwachtte. Jannie heeft zich voorgesteld en duidelijk gemaakt hoe zij haar voorzitterschap voor zich ziet. Vervolgens vroegen de leden haar tot 22:30 uur de oren van het hoofd. Zij had op alle vragen een goed inhoudelijk antwoord.
Op de aankomende algemene ledenvergadering van SP Almere op 20 november, waar alle Almeerse leden welkom zijn, zullen we stemmen voor een nieuwe voorzitter en bestuur.

 

Reactie toevoegen

U bent hier