h

Algemene Ledenvergadering

23 oktober 2019

Algemene Ledenvergadering

Foto: SP

Op 20 september hield SP Almere haar ledenvergadering inclusief gezellig buffet voor de leden. De ALV werd gehouden in Buurtcentrum de Cartoon en had een vol programma. Aan het begin van de avond maakte Erwin Prins bekend te stoppen als organisatiesecretaris. Hij nam dit besluit vanwege zijn kandidatuur voor de functie van regiovertegenwoordiger Flevoland. De ALV besloot Erwin zijn kandidatuur voor deze functie te steunen. Met trots kunnen wij melden dat Erwin tijdens de daaropvolgende regioconferentie ook gekozen is tot regiovertegenwoordiger.
Nadat Erwin afstand had gedaan van zijn functie in het bestuur van onze Almeerse SP afdeling droeg het bestuur Jerney Wijnand voor als opvolger van Erwin. De leden stemden hier vervolgens unaniem mee in.
Vervolgens werd op de ALV het congresstuk besproken dat de basis zal vormen voor het nieuwe kader waarbinnen het landelijk bestuur zal gaan werken en de koers die wij landelijk als SP zullen varen de komend jaren. Tijdens het bespreken van dit stuk kwamen de leden met goed input die wij als bestuur vervolgens in een verslag hebben beschreven en naar de congrescommissie van de landelijke partij hebben gestuurd.
Verder waren kandidaat voorzitter voor het landelijk bestuur Patrick van Lunteren en kandidaat secretaris voor het landelijk bestuur Arnout Hoekstra te gast, zodat zij zich konden voorstellen. Beide mannen hebben een presentatie gegeven en daarna vragen van de leden beantwoord.
Na dit formele gedeelte werd het buffet geopend en genoot iedereen van het heerlijke eten dat door het familiebedrijf El Catering was verzorgd. Top avond bij SP Almere

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier