h

Annemieke Koopman-Lekkerkerker doet afstand van Raadszetel

25 maart 2018

Annemieke Koopman-Lekkerkerker doet afstand van Raadszetel

Voor een ieder die op mij heeft gestemd.

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen hoorde ik, dat ik met voorkeursstemmen in de Almeerse gemeenteraad ben gekozen.

Ik doe afstand van mijn zetel in de raad omdat het raadslidmaatschap niet is te combineren met mijn werk waarin onregelmatige diensten (alle, dus ook avond- en nachtdiensten) onderdeel uitmaken van mijn werk en het daardoor lastig en te onregelmatig is om de politieke markt op donderdag te doen. Ook de aard van mijn werk overdag laat niet toe op donderdag raadswerk te doen. Daardoor is een functie als raadslid voor mij niet haalbaar en was het fractie-assistentschap wel haalbaar.

Omdat de SP 3 zetels heeft gehaald bij de gemeenteraadsverkiezingen, is het verstandig ook het fractie-assistentschap op te geven. Dit heeft te maken met het bemensen van de vergaderingen op de donderdagavond, wanneer de politieke markt is. Met een zetel minder in de raad, is het verstandig een fractie te hebben die wel volledig op de donderdag beschikbaar is, zodat alle vergaderingen bezocht kunnen worden. Ook wil ik mij houden aan mijn plek op de lijst.

Natuurlijk ben ik altijd bereid om iets uit te zoeken voor de fractie. Ze kunnen altijd een beroep op mij doen.

Ik wil iedereen die op mij heeft gestemd bedanken. En ik wens de huidige fractie heel veel succes met het werk voor alle Almeerders.

Met vriendelijke groet,

Annemieke Koopman-Lekkerkerker

Reacties

Dag Annemieke,
Vind je het heel erg als ik me genaaid voel? Zoveel vrouwen stemmen juist op de eerste vrouw op de lijst en dan laat jij het zo liggen. Dit wist je toch van tevoren?
Dit is een hele slechte beurt voor jou EN de SP.
Dit is kiezersbedrog.
Monique Seynen

Reactie toevoegen

U bent hier