h

20 februari = SUPER ZATERDAG

15 februari 2016

20 februari = SUPER ZATERDAG

Foto: SP-Almere / SP-Almere

Februari staat in Almere in het teken van buurten in de buurt.

Ditmaal in Almere-Poort, het nieuwste stadsdeel van Almere dat nog volop in ontwikkeling is en daarom te kampen heeft met de bijbehorende problematiek.

We zijn op 6 februari gestart met het verspreiden van 500 flyers met daarop de aankondiging van onze komst. Dit, ter voorbereiding op Super Zaterdag: 20 februari aanstaande waarbij Tweede Kamerlid Eric Smaling ook aanwezig zal zijn!

Het voornemen is om op Super Zaterdag zoveel mogelijk actieve leden van verschillende afdelingen te verzamelen in ons kantoor om gezamenlijk te lunchen en vervolgens de betreffende buurt weer in te gaan, de straten rood te kleuren en aanbellen met de stelling/vragen:

"De SP wil de belasting op vermogen eerlijker maken. Met de invoering van een miljonairsbelasting wordt ruim vier miljard euro bijeengebracht."

Waar zou u dat aan willen besteden? M.a.w. wat staat er op uw wensenlijstje wanneer:

· - Het landelijk wordt uitgegeven?

· - Almere dit bedrag zou krijgen en kan besteden ?

· - Uw buurt de beschikking over dit bedrag zou krijgen?

De bedoeling is uiteraard om een beeld te krijgen van de onvrede die er heerst op landelijk-, plaatselijk- en wijkniveau, vandaar dat we ook d.m.v. formulieren gegevens zullen trachten te verzamelen. Na afloop zullen we deze Super Zaterdag gezamenlijk afsluiten.

We hopen je om 11.30 (in rode jas) te verwelkomen in ons kantoor:

Bolderweg 2 (MAC3 park),
1332 AT, Almere
Wil je erbij zijn?
Meld je dan aub aan i.v.m. inkoop lunch bij:
Sianne Smits
Afdelingsvoorzitter Almere
 
Tel: 06-83804443
sianne@tomaatnet.nl

Reactie toevoegen

U bent hier