h

Campagne Statenverkiezingen 2015

16 maart 2015

Campagne Statenverkiezingen 2015

Na de aftrap met onze grote roerganger Emiel Roemer op 21 februari in Almere Stad, staan we al weken te flyeren rond de markten in  Almere-stad, haven en buiten. Een groep mensen die enige tijd hebben buiten hun eventuele baan, zijn daar erg actief in. Hulde aan hen. Jongstleden zaterdag 14 maart in in Almere Stad was een hoogtepunt. Er was een blik omgooi actie, ieder blik stelde een politieke tegenstander voor. Door kinderen werden ze stuk voor stuk omver geworpen. Dat leverde veel aandacht en een klein prijsje voor de kinderen op. Verder kon je met een tomaat het kabinetsbeleid omkegelen, ook een favoriet spel. Verder werd er door een tiental mensen geflyerd en kleurde de grote markt in Almere alweer donker rood.

Een ander middel om op te vallen in deze verkiezingstijd is het posteren. Je vindt de posters in Poort, Haven, Buiten en Stad. 18 maart is de dag van de verkiezingen. Om even na 5 uur in de ochtend vertrekt de eerste trein vanaf Almere-Stad. Een aantal leden hebben het plan opgevat om te verzamelen op station Stad en vanaf dat moment heen en weer te treinen tussen de verschillende stations. De mensen die nog niet weten op welke partij ze willen stemmen, bieden we onze laatste flyer aan.

Foto: SP

Overdag maken we het gezellig met elkaar en vanaf  20.00 uur naar het provinciehuis in Lelystad. Om daar onze verkiezings uitslag te vieren.... Op vrijdag 20 maart is het de bedoeling dat we op de markt gaan staan in Almere-Haven om de kiezers te bedanken. 

Reactie toevoegen

U bent hier