h

SP Cafe voor MKB en ZZP-ers

6 februari 2014

SP Cafe voor MKB en ZZP-ers

Graag verwelkomen wij u op maandag 10 februari 2014 om 20.00 uur bij het  SP Cafe. Dit SP Cafe  wordt georganiseerd op de bijzondere locatie: Boathouse, Noorderplassenweg 150 te Almere stad.
Het bedrijfsleven in Almere staat onder druk. De werkeloosheid is in het afgelopen jaar toegenomen met 25% (cijfers CBS). Het aantal faillissementen neemt toe. We kunnen rustig stellen dat er en andere weg ingeslagen dient te worden om het MKB en de  ZZP-ers te steunen en vooruit te helpen.

De voorspellingen voor 2014 zijn wat gunstiger, met een verwachte groei van 1,2% (zie bijlage ING artikel onderaan dit stuk).

Op 10 februari a.s. organiseert de SP het SP café met als thema: “Wat kan de gemeenteraad betekenen voor MKB en ZZP-ers”. Daarbij kunt u denken aan vragen als:

-Waarom heeft u zich gevestigd in Almere en heeft dit voldaan aan uw verwachtingen

-Waar loopt u tegenaan in uw bedrijfsvoering m.b.t. de gemeente

-Voelt u zich voldoende gesteund door de gemeente

-Wat heeft u nodig van de gemeente om uw zaak te laten floreren

  

Er komen diverse sprekers, waaronder: Sharon Gesthuizen – tweede kamerlid

- Wethouder Mark Pol – VVD Almere

- Mario Bakker – Bedrijfskring Almere

Wij bieden u tijdens deze bijeenkomst de gelegenheid   om uw ideeën, wensen en problemen voor te leggen aan o.a. de verantwoordelijk wethouder en overige panelleden.

We nodigen u hierbij van harte uit om bij dit SP café aanwezig te zijn en ons te laten weten wat wij voor u vanuit de gemeenteraad kunnen betekenen.

Komt allen en laat uw stem horen, zodat uw wensen en ideeën  ook na de verkiezingen van 19 maart meegenomen kunnen worden in gerelateerde gemeenteraadsbeslissingen.

Wij verwelkomen u graag op maandag 10 februari a.s. om 20.00 uur.

Locatie: Boathouse, Noorderplassenweg 150, Almere stad.

Bijlage: 

Reactie toevoegen

U bent hier