h

Demonstratie tegen afbraakplannen Rutte-2

9 september 2013

Demonstratie tegen afbraakplannen Rutte-2

Het comité Stop Bezuinigingen roept op tot een demonstratie tegen de bezuinigingsplannen van Rutte-2 op 21 september om 13.00 uur vanaf het Beursplein in Amsterdam.
Deze VVD/PvdA-regering heeft opnieuw miljarden aan bezuinigingen aangekondigd. Daarmee worden de kosten van de door de banken veroorzaakte crisis afgewenteld op kwetsbare groepen in de samenleving. Ondertussen worden bonussen, belastingontwijking en topinkomens niet aangepakt door het kabinet en gaan er miljarden naar de JSF. De Nederlandse bevolking pikt dit niet langer en wendt zich nu massaal af van dit kabinet. Het is tijd om het tij te keren en te kiezen voor een progressief alternatief waarin solidariteit tussen bevolkingsgroepen voorop staat. Stop de bezuinigingen, haal het geld waar het zit! Steun de oproep voor demonstratie: http://tinyurl.com/stopbezuinig.

Reacties

Gaan jullie nog met bussen er naar toe?

Helaas zijn er niet genoeg aanmeldingen om een bus vol te krijgen. Mocht dit een probleem zijn dan kun je contact opnemen met Edwin Koopman (organisatiesecrataris SP Almere) almere@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier