h

SP-BBQ succesvol

26 juli 2013

SP-BBQ succesvol

 

Ook dit jaar was de barbecue weer een groot succes.

Een goede opkomst, een interessante spreker, het mooie weer en uiteraard de twee geweldige koks hebben van deze dag een supergeslaagde dag gemaakt.

Ans Desumma heeft alle leden die zich dit jaar voor onze SP hebben ingezet, van harte bedankt.  Er zijn dit jaar meerdere marktdagen gehouden, we hebben gebuurt in de buurt, de Tribune wordt elke maand trouw verspreid en we hebben dit jaar 15.000 ZO-kranten onder de bevolking van Almere en Zeewolde verspreid.

Erik Smaling (Tweede Kamer lid en woordvoerder onderwijs) heeft gesproken over zijn werk in de Tweede Kamer en over zijn nieuwste boek “De laatste boer”.  Een boek over grondspeculatie en de impact dat dit heeft op onze gemeentes, grondbezit en de gemeenschapsgelden.

Frans Mulckhuijse heeft gezorgd voor een prima maaltijd, door als barbecuemeester, samen met een jonge aanwinst voor de partij, het grillen en braden tot een staaltje top-kookkunst te verheffen.

Uiteraard hebben we mogen genieten van een prachtige warme zomerse dag, met goede gesprekken, kennismaking met leden onderling en uiteraard veel plezier.

Hopelijk mogen we volgend jaar nog meer gasten verwelkomen!

 

Reactie toevoegen

U bent hier