h

KUNSTLINIE STOPT !!!

10 februari 2013

KUNSTLINIE STOPT !!!

 

Na 35 jaar succesvol en een breed aanbod van cursussen te hebben geboden, gaat De Kunstlinie na de zomervakantie dicht. De leerlingen van De Kunstlinie hebben dan ook na de vakantie geen onderkomen meer.

 

Inmiddels is er groep leerlingen die de actie “NoDakNoKunst” heeft gelanceerd op Facebook & Twitter om de sluiting breder aan de kaak te stellen. Via de sociale media wil de groep “NoDakNoKunst” de gemeente dan ook oproepen om na te denken over de plannen, zoals deze onlangs bekend zijn gemaakt en te bekijken of het behoud van het Gebouw de Kunstlinie voor deze groep dankbare gebruikers dan ook heroverwogen kan worden.

 

De SP steunt deze actie en is mening dat een stad als Almere voor alle inwoners maar vooral voor jongeren, een ruim aanbod van allerlei kunstzinnige en culturele vormen dient aan te bieden.

 

Met de plannen onder de naam ‘ 1 Hectare Kunst ’ wordt het huidige aanbod grotendeels teniet gedaan. Het beleid van de gemeente lijkt er dan ook niet op gericht om aan de inwoners van Almere kunstzinnige en culturele vorming te bieden.

 

Voor meer informatie kijk op: www.facebook.com/NoDakNoKunst

of volg het twitteraccount: www.twitter.com/NoDakNoKunst

Reactie toevoegen

U bent hier