h

Duurzame misser

12 januari 2012

Duurzame misser

De duurzaamheid in Almere heeft vorm gekregen door een ontmoetingspunt te openen. De zogenoemde duurzaamheidswinkel. Ooit op initiatief van Groenlinks in Almere opgestart.

De SP heeft nooit veel opgehad met de dure duurzaamheidswaanzin in Almere. Het was veel oude wijn in nieuwe zakken. Iets wat afgelopen weekeinde door Groenlinks wel iets te letterlijk werd genomen.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Groenlinks in de duurzaamheidswinkel werden tevens alcoholische dranken geschonken. Dat voor het drinken van alcohol in bijeenkomsten een vergunning van de Drank en Horecawet vereist is, was men bij Groenlinks even vergeten. Gelukkig ontspon op twitter een levendige discussie over dit gedrag van Groenlinks. Groenlinks doorzag haar fout en fractievoorzitter Pet twitterde dat er vooral niets achter gezocht moest worden. Op bijgaande foto valt een gedeelte van de twitterdiscussie te lezen.

Voor de fractie van de SP zal dit betekenen dat wij nog terughoudender zullen zijn met besluitvorming over uitvoering van de Almere Principles. Wij zullen elke keer afwegen of het een voordeel voor de Almeerse inwoner oplevert.

Ruud Pet Ruud Pet

U bent hier