h

SP-Kamerlid Van Bommel komt zaterdag buurten in Almere

22 februari 2011

SP-Kamerlid Van Bommel komt zaterdag buurten in Almere


Tweede Kamerlid Harry van Bommel komt zaterdag van 11.00 tot 13.00 naar de Grote Markt in Almere. Samen met gemeenteraadsleden Frans Muclkhuijse, Peter Duvekot en Saba Sarfraz zal hij daar de nieuwe ZO-krant van de SP uitdelen en met inwoners van Almere spreken over allerlei politieke onderwerpen.

De nieuwe ZO-krant van de SP staat dit keer geheel in het teken van de verkiezingen van de Provinciale Staten. Van Bommel verwacht daarom dat de aandacht in gesprekken met bewoners vooral over de landelijke politiek zullen gaan. “Het is iedereen wel duidelijk dat dit unieke Statenverkiezingen zijn omdat als gevolg van de uitslag bij de Staten er mogelijk geen meerderheid in de Eerste Kamer wordt behaald. Het wordt voor VVD-CDA-PVV dan wel heel moeilijk om door te regeren. Mensen zijn zich daar goed van bewust. Bij deze verkiezingen telt hun stem twee keer” aldus Van Bommel.

Al enkele jaren verspreidt de SP eenmaal per kwartaal haar ZO-krant. Bij die verspreiding zijn steeds leden van de Tweede Kamer en lokale bestuursleden van de SP betrokken. Met dit initiatief probeert de partij het contact met buurtbewoners te versterken en onderzoek te doen naar wat er leeft. De ZO-krant wordt elk kwartaal gedrukt in een oplage van bijna 1 miljoen kranten.

Meer informatie: Martin Riensema: tel: 06-53555319

U bent hier