h

Een hartverwarmende bijeenkomst!

12 december 2010

Een hartverwarmende bijeenkomst!

armoedewerktniet
Ruim 1500 mensen kwamen zaterdag naar de manifestatie ‘Armoede werkt niet’ in de Brabanthallen in Den Bosch.

De belangstelling voor de actie overtrof alle verwachtingen. Het was zo druk dat er zelfs wandjes weggehaald moesten worden. Ook uit Almere en Flevoland was een afvaardiging aanwezig. “Dit kabinet pakt de bijstandsmoeder en alle mensen met lage inkomens, door het sociaal minimum met tweeduizend euro te verlagen. Over mijn lijk, ik pas daarvoor!” Zei Emile Roemer. Ook van de PvdA was Job Cohen aanwezig. Deze actie smaakt naar meer en zal zeker een vervolg krijgen want Armoede werkt niet! Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen! Voor verhalen en meer informatie zie ook www.armoedewerktniet.nl

U bent hier