h

SP-Kamerlid Van Bommel komt buurten in Almere

20 februari 2010

SP-Kamerlid Van Bommel komt buurten in Almere

Op donderdag 25 februari komt SP-Kamerlid Harry van Bommel op uitnodiging van de lokale SP-afdeling buurten in Almere. Hij bezoekt met raadsleden van de partij vanaf 16.00 uur de wijk De Wierden in Almere-Haven en zal om 20.00 uur spreken in Corrosia! (de Roestbak) aan de Markt in Almere-Haven.

Van Bommel zal ingaan op landelijke en lokale vraagstukken en ook de bezuiniging op het gemeentefonds aan de orde stellen.
Hij zal tevens de lokale lijsttrekker Frans Mulckhuijse aan de tand voelen over het verkiezingsprogramma van de SP in Almere.

De SP richt de aandacht op de wijk De Wierden omdat daar veel zaken spelen.
In gesprekken met buurtbewoners wil de partij achterhalen hoe er wordt gedacht over de voorgenomen plannen om te gaan bouwen in het groen door invulbouw.
Verder ergert de partij zich aan de onnodige kap van bomen in de wijk.
Ook daarover wil de SP de meningen peilen.

De SP heeft op dit moment 3 zetels in de gemeenteraad maar rekent op winst. ‘In andere middelgrote gemeenten als Eindhoven, Groningen en Nijmegen is de SP sterk genoeg om mee te besturen en doet zij dat tot grote tevredenheid van de bevolking.
Dat kan in Almere ook’ zegt lijsttrekker Frans Mulckhuijse.
Ook Van Bommel, die lang politiek actief was in Amsterdam, ziet goede kansen voor de SP in Almere. ‘Almere is Amsterdam niet en de SP wil voorkomen dat de problemen van Amsterdam naar Almere komen.

Voor die inzet is veel waardering’ aldus Van Bommel.

Het buurten in De Wierden begint om 16.00 uur aan de Zandwierde 90.

Meer informatie:

Organisatie secretaris Monique Butôt-Visser 06-21837090 of 036-8802735


U bent hier