h

Agnes Kant met SoeP Express in Lelystad

25 februari 2007

Agnes Kant met SoeP Express in Lelystad

Woensdag 28 februari komt Agnes Kant samen met de Soep Express van de SP naar Lelystad. Leden van de SP in Flevoland en het SoeP Expressteam staan in het kader van de provinciale verkiezingscampagne van 14:00 uur tot 15:00 uur op het Stadhuisplein in Lelystad. Daar delen zij SoeP uit en praten ze met het winkelend publiek over de ideeën van de SP.

“We bieden de mensen de gelegenheid om hun vragen te stellen, onder het genot van een kop heerlijke warme SoeP en we lichten natuurlijk als lokale SP’ers met alle plezier de standpunten en ideeën van onze partij toe”, vertelt Herbert van Ravenzwaaij, lijsttrekker van de SP in Flevoland. Na het kopje SoeP zal Van Ravenzwaaij met Agnes Kant rond 15:30 uur een bezoek brengen aan de Bataviawerf, waar zij rondgeleid zullen worden door de directeur, de heer Jop Fackeldey en een gesprek zullen hebben met vrijwilligers en mensen die in een reïntegratie traject zitten.

De SoeP express is één van de campagneauto’s van de SP en wordt gebruikt om het nieuwe eigen soepmerk van de SP uit te delen: SoeP. De SoeP van de SP is een biologische en diervriendelijke tomatensoep, ontwikkeld in samenwerking met de bekende culinair recensent Johannes van Dam. De SoeP express is een mobiel werk dat kunstenaar Joep van Lieshout op verzoek van de SP heeft vervaardigd. Achter de auto gehangen is het een gesloten vorm, ter plekke wordt het opengeklapt en ontstaat een kookeiland en terras, compleet met SP-parasol.

U bent hier