h

Campagne in volle vaart

11 november 2006

Campagne in volle vaart

Ook deze zaterdag was het campagneteam van de SP-Almere weer aanwezig. Reeds om 10 uur stond de tent in vol ornaat op de aangewezen plek. De fractieleider begon wat onwennig alleen. Iedereen was opgeroepen om te komen, fractie, campagneteam, bestuur en last but zeker niet least, diverse leden. Mede door de inzet van allen en het weer was het een aardige campagnedag. Deze keer hadden we alle wapenen meegenomen, zo ook balonnen. En dat hebben we geweten. Een groot aantal balonnen passeerden van medewerkers naar kinderen die in grote getale langskwamen. De SP heeft in ieder geval meegeholpen om van Almere een schone stad te maken. Er zijn ongeveer 1500 van de bekende SP-schuursponsjes uitgegeven. Niet op de laatste plaats natuurlijk om het kabinetsbeleid van de afgelopen jaren enigzins schoon te schuren.

U bent hier