h

Omroep Flevoland geeft decoders weg

31 oktober 2006

Omroep Flevoland geeft decoders weg

Omroep Flevoland geeft in het nieuws en op hun website aan dat zij decoders weggeven voor gedupeerden, die na 11 december geen analoog signaal meer ontvangen. Dan gaan namelijk alle analoge Nederlandse en regionale zenders uit de lucht. Een goed signaal van de regionale omroep! (letterlijk en figuurlijk). Er zijn wel een aantal criteria. De mensen die aanspraak kunnen maken op een gratis decoder moeten niet de mogelijk hebben om kabelsignaal te ontvangen. Je moet dus wel in een buitengebied zitten. We hadden graag decoders gezien voor alle minima in Flevoland, die nu gedwongen worden om een kabelabonnement te nemen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat dat wel erg in de papieren gaat lopen.
Zo worden we met z'n allen weer overgeleverd aan de grote kabelaars met hun gepeperde rekeningen voor kabelaansluitingen.

U bent hier