h

Groenhorst krijgt zijn fietspad

4 juli 2006

Groenhorst krijgt zijn fietspad

Het Groenhorst college zit nu nog in Almere-Haven, maar volgend schooljaar verhuizen ze naar het nieuwste stadsdeel van Almere, Almere-Poort. Op aangeven van het Groenhorst college kwamen wij erachter dat de bereikbaarheid niet optimaal was. Leerlingen vanuit Stad en Buiten kunnen de nieuwe school via het Spoorbaanpad bereiken maar leerling vanuit Haven hadden het niet zo makkelijk. Hiervoor zijn 2 mogelijkheden, via de fietstunnel naar het bedrijventerrein Gooise Kant of iets verder, van het Kromslootpark naar het bedrijventerrein Hogekant (Poort). Deze fietstunnel was alleen niet afgemaakt.

Door vragen van de SP (Jan Bouwma) en de PvdA (Mostapha El Madkouri) heeft het ambtelijk apparaat aangegeven dat voor het nieuwe schooljaar dit fietspad zal worden afgemaakt en zo voor gebruik gereed is.

U bent hier