h

AT5 van de kabel

13 juli 2006

AT5 van de kabel

Zoals iedereen waarschijnlijk weet bestaat een groot deel van de inwoners van Almere uit (oud-)Amsterdammers. Deze groep is erg geschrokken dat AT5 van de kabel gaat verdwijnen. Een hoop mensen willen, op zijn minst via tv, de roots niet verliezen en op de hoogte blijven van het 'Amsterdamse'. Het lijkt ons dan ook geen gelukkige keuze om deze zender in te ruilen voor een andere. Het lijkt dat niet de programmaraad deze beslissing heeft genomen maar AT5 zelf. Roel van den Ende, adjunct directeur van AT5: ,,De kijkcijfers in Almere blijven achter bij die van bijvoorbeeld Noord-Holland. De zender besloot daarom zelf uit het pakket te stappen. Een vollediger verhaal kunt u vinden op de site van AlmereVandaag.

zie ook 'De vraag van de maand' aan de linkerzijde.

U bent hier