h

<hr>OPROEP: 2 minuten stilte voor de slachtoffers van de Schipholbrand op donderdag 17 november om 20.00 uur bij de gemeentehuizen

17 november 2005

<hr>OPROEP: 2 minuten stilte voor de slachtoffers van de Schipholbrand op donderdag 17 november om 20.00 uur bij de gemeentehuizen


Naar aanleiding van de Schipholbrand roepen onderstaande organisaties hun leden en sympathisanten op om stil te staan bij de slachtoffers van de brand. Zij willen op donderdag 17 november a.s. om 20.00 uur een wake met 2 minuten stilte houden, bij zoveel mogelijk gemeentehuizen in Nederland.

Wij willen de slachtoffers van de brand gedenken. Wij willen onze betrokkenheid tonen met hen die door deze ramp zijn getroffen. Wij willen niet vergeten wat er is gebeurd. Daarom willen wij in zoveel mogelijk gemeenten in Nederland op donderdag 17 november, drie weken na de brand, bijeenkomen voor een wake bij het gemeentehuis.

VluchtelingenWerk
Amnesty International
Genoeg is Genoeg
Van Harte Pardon
Werkgroep Vluchtelingen Vrij
ASKV/Steunpunt Vluchtelingen
Stichting Buitenlandse Partner
XminY Solidariteitsfonds
AMOC/DHV
PvdA
SP
GroenLinks
CDA
VVD
ChristenUnie
D66

Tot 17 november kunnen meer organisaties zich bij het initiatief aansluiten.
Zie voor meer informatie en update van activiteiten en betrokken organisaties/partijen: www.groenlinks.nl/wake. Daar is ook een overzicht te vinden van alle gemeenten waar de wake zeker georganiseerd zal worden.
Verder kan contact worden opgenomen met de persvoorlichters van de diverse betrokken organisaties.

U bent hier