h

Campagne Gemeente raadsverkiezingen 2014

13 december 2016

SP WEER OP 4 ZETELS!

Sinds anderhalf jaar beschikte de SP, door z.g. zetelroof, nog slechts over 3 zetels in plaats van de 4, waarop zij na de gemeenteraadsverkiezingen 2014 aanspraak konden maken.

Lees verder

Interview met Ans Desumma over de breuk coalitie

Kort interview met Fractievoorzitter over de breuk met coalitiepartijen bij Omroep Flevoland

Lees verder
24 april 2014

SP niet langer aan onderhandelingstafel gewenst

Met grote teleurstelling heeft de SP kennis moeten nemen van het feit dat de andere coalitiepartijen D66, PvdA, Leefbaar Almere en CDA geen vertrouwen hebben in de vertegenwoordigers van onze partij en de afdeling als geheel.
Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart, hebben de Almeerse kiezers de SP wel hun vertrouwen gegeven, waardoor onze partij een verdubbeling van de zetels werd gegund. Helaas menen de zittende partijen het beter te weten dan de kiezers en leggen de uitslag van deze verkiezingen volkomen naast zich neer.

Lees verder
22 maart 2014

Beste SP-ers en alle andere Almeerse kiezers,

Hartelijk bedankt voor het vertrouwen dat jullie de SP tijdens deze verkiezingen hebben geschonken.
Wij gaan er de komende raadsperiode onze schouders onder zetten en er alles aan doen om onze gemeente zo sociaal mogelijk te maken.

De campagne start NU!

Ans DeSumma
Afdelingsvoorzitter SP Almere

Lees verder
20 maart 2014

KIEZERS BEDANKT

Wij danken al onze kiezers voor hun stem en het vertrouwen dat ze ons hebben geschonken.
Lees verder
10 maart 2014

Gerard Mulder overleden

Tot ons grote verdriet hebben wij vandaag moeten vernemen dat de heer Gerard Mulder, de nummer 9 op de SP kandidatenlijst, na een kortstondig en hevig ziektebed is overleden. De SP schort de campagne activiteiten van woensdag en donderdagochtend op. Wij wensen zijn vrouw, dochter en alle andere familieleden en dierbaren veel sterkte in deze moeilijke periode.
Lees verder
10 maart 2014

Een luisterend oor

Tijdens de vrijdagmarkt in Almere-Haven was Emile Roemer te gast in onze mooie gemeente. Het weer werkte prima mee en er was tomatensoep en muziek beschikbaar gemaakt door de SP, zodat we van dit bezoek een geslaagd bezoek konden maken.

Lees verder
10 maart 2014

Het Almeers Studentendebat groot succes

 Dinsdagavond 4 maart vond in het gebouw van Windesheim Flevoland ’Hét Almeers Studentendebat’ plaats georganiseer door Studentenvereniging Bazinga! en JOVD Flevoland, de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie. 11 politieke partijen uit Almerewaaronder de PVV, VVD, PvdA, D66, CDA en de SP gingen in debat met studenten over onderwerpen waar studenten belang bij hebben zoals onderwijs, veiligheid en Almere als studentenstad. Het kan in Almere. De mogelijkheid om te studeren in Almere is de afgelopen tijd aanzienlijk toegenomen. Met onder andere de aanwezigheid van twee hogescholen en nieuwe faciliteiten in de stad is Almere in de race om studentenstad te worden.

Lees verder
3 maart 2014

Emile Roemer komt naar Almere

Emile Roemer komt op vrijdag 7 maart naar de markt in Almere Haven. Vanaf 10:00 kun je hem vinden tussen alle marktkramen op de vrijdagmarkt in Almere Haven. Om ongeveer 11:00 gaat de wijk in om eens van gedachte te wisselen met bewoners van Almere Haven.

Lees verder
2 maart 2014

SP Marktdag

Het hele jaar door maar ook rond verkiezingstijd zijn de  lokale SP-giganten te vinden op de markt in Almere-stad. Om bijvoorbeeld eens van gedachten te wisselen over de stand van zaken in Almere.

Lees verder

Pagina's

U bent hier