h

Hulpdienst SP Almere

16 april 2019

Hulpdienst SP Almere

De hulpdienst van SP is een gratis service voor burgers die tegen problemen aanlopen bij uitkeringsinstanties, woningverhuurders en de gemeente. Het wordt steeds moeilijker om alles te begrijpen en men ziet vaak door de bomen het bos niet meer. Administratieve rompslomp, bureaucratie met een oerwoud aan procedures, van het kastje naar de muur gestuurd worden zijn voorbeelden waarbij het moeilijker wordt gemaakt voor de gewone burger om iets geregeld te krijgen.

Bij ons kunt u laagdrempelig terecht voor een luisterend oor, wij delen onze kennis en ervaringen met u, denken met u mee, adviseren u en verwijzen u zo nodig door. Onderwerpen waarmee wij u kunnen helpen zijn woonzaken, uitkeringen, gemeentelijke rompslomp en zorg (bijvoorbeeld WMO).  Wij bieden echter geen juridische hulpverlening.

Ons team bestaat momenteel uit drie enthousiastelingen die graag een steentje bijdragen voor de medemens in deze, vaak harde, maatschappij. Zij zijn ervaringsdeskundigen en hebben allemaal een eigen expertise.

Wij zoeken nog vrijwilligers die ons willen versterken. Wilt u of kent u iemand die ons wil versterken, neemt u dan alstublieft contact op met Danny van Zuijlen, coördinator van de hulpdienst, via onderstaande contactgegevens.

Mobiele telefoon: 06-39725255

Email: hulpdienst.sp.almere@almerepolitiek.nl

Spreekuur: (Operetteweg, vaste avond nog niet bepaald)

Danny van Zuijlen (coördinator hulpdienst)

Ton van den Berg

Eibert Draisma

 

Reactie toevoegen

U bent hier